(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o’rta ta'lim maktablarida texnologiya fanini o’qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanish, o’quvchi yoshlarda texnik ijodkorlikni shakllantirish mavzusi yoritilgan