(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA:Bugungi kunda o’zining ham siyosiy ham iqtisodiy pozitsiyalarini birday olib borishni uddalayolayotgan yevropa g’arb davlatlarining eng yirik uyushmalaridan birii hisoblangan Yevropa Ittifoqining tarixi , buguni , va kelajak yangiliklari haqida tanishish.