(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolamning mazmuni shundan iboratki, tenglamalar, tenglamalarning ilk yechimlari, ikki oʻzgaruvchili tenglama, sodda kvadrat tenglama, kvadrat tenglamalar, tengsizliklar, sonli tengsizliklar haqida bayon etilgan.