(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada boshlang'ich sinf o'quvchilarining talaffuz ko'nikmalarini takomillashtirish metodikasi, boshlang'ich sinflarning o'qish darslari o’z mohiyati, maqsadi va vazifalariga ko’ra ta’lim tizimida alohida o’rin tutishligi haqida ma’lumotlar berilgan.