(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada Maqsud Shayxzodaning “Jaloliddin Manguberdi“ tragediyasining syujetiga alohida to’xtalib o’tiladi. Asarning bosh qahramoni Jaloliddin Manguberdi nomi va jasorati haqida iliq so’zlar bilan tilga olingan. Sinflarda o’qitilishi bo’yicha tavsiyalar berib o’tiladi. Asarning umumiy g’oyasi, uning o’quvchilarga ta’siri haqida gap ketadi