(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Anotatsiya:Ushbu maqolada kichik biznes faoliyatining davlat tomonidan qo’llab – quvvatlashning nazariy asoslari yaqqol ko’rsatilgan. Davlatning kichik biznes faoliyatida kamroq aralashuvi bu faoliyatning tezroq rivojlanishiga asos bo’ladi. Yan shuni ta’kidlab o’tish lozimki, bu yerda 3 ta model yoritilgan. Ularni o’rganish mobaynida bu modellarni amalga oshirsak, davlat paternizmini yaratamiz.