(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu dars ishlanmada Yer va uning koinotdagi qo‘shnilar mavzusida ma’lumotlar keltirilgan. Barcha boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari darslari davomida foydalanishlari mumkin bo‘ladi.