(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Maqola kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarining o‘z-o‘zini anglashi, o‘z-o‘zini hurmat qilish tushunchalarini ochib berish, ahamiyatini tahlil qilish, uning asosiy vazifalari, maktab o‘quvchilarida o‘z-o‘zini anglash fenomenlariga bag‘ishlangan.