(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada o‘smirlik davrining psixologik holatlari va ularda kechadigan destruktiv xulq-atvorlarning paydo bo‘lishi, ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida fikrlar bayon qilingan.