(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada Zamonaviy Psixologiya sohasida toʻgʻri qaror qanday qilish va muvaffaqiyatlarga erishish mumkinligi va bu qarorlarni tanlashda ikilanishlarbi yoʻqotish usullarini yoritib beramiz va qaror qabul qilish jarayonlari bilan tanishib chiqamiz