(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada biz boshlang‘ich sinf o‘quvchilari o‘rtasida kitobxonlikni targ‘ib qilishning innovatsion va amaliy usullarini o‘rganamiz. Qiziqarli o'qish dasturlarini yaratishdan tortib, turli va inklyuziv adabiyotlarni o'z ichiga olishgacha, biz o'qituvchilar, ota-onalar va jamoalar yosh o'quvchilarda o'qishga muhabbat uyg'otish uchun amalga oshirishi mumkin bo'lgan strategiyalarni muhokama qilamiz.