(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Anotatsiya: ushbu maqolada ijtimoiy intelekt haqida tushunchalar hamda o’smirlik davri psixologiyasida ijtimoiy intelekt muammolarini xorij psixologlari tomonidan nazariy yondashuvlari asosida tushuntirib berilgan.