(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola yoshlarga kasb-hunar o’rgatish jarayonida nazariy va amalda ishlab chiqarish ta’limini qo’shib olib borilishini o’ziga xos xususiyatlarini hamda o’quvchilarni kasbiy qiziqishlarni, ya’ni shaxs tanlagan kasbining jamiyat va o’zi uchun ahamiyatini anglagan holda, uni muvaffaqiyatli egallash uchun yo’nalgan faoliyati ifodalanadi.