(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini mustaqil fikrlashga o’rgatishda innovatsion texnologiyalaridan keng foydalanish yo’llari ko’rsatilgan bo’lib, zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ahamiyati va afzalliklari yoritib berilgan.