(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada bolalardagi agressivlik munosabatlari va uning dolzabrligi yoritilib berilgan. Olimlar tomonidan agressiv xulq-atvorning o’rganilishi, ilm-fanga kiritilgan yangiliklari va tadqiqot natijalari keltirib o’tilgan.