(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsita. Malumki, fleksiya turlanish va tuslanishni o’z ichiga oladi va u arab tilida e’rob deb nomlanadi. E’rob ism hamda fe’l so’z turulariga xos hodisa bo’lib, arab tilida mavjud harf so’z turkumida uchramaydi. Ushbu maqola arab tilidagi, asosan fe’llardagi e’rob (fleksiya) masalasiga arab, rus va o’zbek tilshunoslarining qarashlari haqida so’z yuritadi.