(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Matematika olamni bilishning asosi bo‘lib, tevarak-atrofdagi voqea va hodisalarning o‘ziga xos qonuniyatlarini ochib berish, ishlab chiqarish, fan-texnika va texnologiyaning rivojlanishida muhim ahamiyatga ega. Matematika fani insonning intellektini, diqqatini rivojlantiradi, ko‘zlangan maqsadga erishish uchun qat’iyat va irodani tarbiyalaydi, algoritmik tarzdagi tartibintizomlilikni ta’minlaydi va tafakkurini kengaytiradi. Ushbu maqolada matematikaning fanini o`qitishda innovatsion metodlarni ishlatish, dars jarayonida zamonaviy texnologiyalardan foydalanish, bunday metodlardan dars jarayonida qo`llash haqida so`z yuritiladi.