(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida Tarbiya faninio’qitishning o’quvch shaxsini tarbiyalashdagi o’rni va roli masalasi tarbiya fani misolidako’rsatib berilgan. Shuningdek, muallifning shaxsiy xulosalari ham keltirib o’tilgan.