(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Kirish Inklyuziv ta'lim - bu barcha o'quvchilarning individual xususiyatlari vaqobiliyatidan qat'i nazar, sifatli ta'lim imkoniyatlaridan teng foydalanishni ta'minlashgaqaratilgan asosiy tamoyil. Inklyuziv ta'limni tashkil etishdan maqsad turli xil ehtiyojlar,kelib chiqishi va ta'lim profillariga ega bo'lgan talabalarning ishtiroki, faolligi vamuvaffaqiyatiga yordam beradigan o'quv muhitini yaratishdir. Ushbu maqola inklyuzivta'lim tizimlari va amaliyotlarini tashkil etish bilan bog'liq asosiy maqsadlar va asosiyvazifalarni o'rganadi