(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Informatika va axborot texnologiyalari bugungi kunda jamiyatning har bir sohasida katta ahamiyatga ega bo'lib, ma'lumotlar, ma'lumot oqimlari va kompyuterlarning amaliyoti uchun asosiy bo'shlig'i sifatida xizmat qilmoqda. Bu sohalardagi rivojlanish va yangiliklar, inson hayotini yanada sodda va qulaylashtiradi, shuningdek, ilmiy izlanishlar va texnologik o'zgarishlarni ta'minlaydi.