(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада тижорат банклари томонидан тадбиркорлик субъектларига кўрсатилаётган инновацион молиявий хизматлар тавсифи ва уларни ривожлантириш масалалари ёритилган.