(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Суғурта бозори ривoжлaнишининг истиқбoлларини бaҳoлaш унинг кучли вa зaиф жиҳaтлари, имкoниятлари вa тaҳдидларини aниқлaшни тaлaб қилaди. Ўзбекистоннинг ижтимоий-иқтисодий ҳолати, унинг жаҳондаги ўрни ва рақобатбардош маҳсулотларни ишлаб чиқариш имкониятларининг кенглиги бугунги кунда қувонарли ҳолат. Ҳукуматимиз томонидан олиб борилаётган ислоҳатлар, қичик бизнес ва хусусий тадбиркорликга берилаётган имтиёзлар, аёллар тадбиркорлики ва шу каби янгиликлар мамлакатимиз рақнақи учун хизмат қилади.