(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xorijiy investitsiyalarning xususiyatlari, o‘ziga xos belgilari va ular bilan bog‘liq risklar haqida ma’lumotlar tadqiq etilgan. Shuningdek, milliy iqtisodiyotga xorijiy investitsiyalarni keng ko‘lamda jalb qilishning zarurligi hamda ularning kelib chiqish holatlari bo‘yicha fikr mulohazalar o‘rganilgan hamda takliflar berilgan.