(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada investitsiya faoliyatini moliyalashtirish manbalari va usullariga oid nazariy ma`lumotlar, xususan investitsiya loyihalarini jalb qilingan mablag`lar ya`ni qimmatli qog`ozlar hisobidan moliyalashtirish, hamda buning afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilingan.