(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola investitsiya loyihalarini moliyalashtirish uchun xalqaro moliya institutlarining kredit liniyalaridan foydalanishni o'rganadi. Ushbu yondashuv bilan bog'liq afzalliklar va muammolarni o'rganadi, mavzu bo'yicha mavjud adabiyotlarni tahlil qiladi, samarali amalga oshirish usullarini taqdim etadi va natijalar, natijalar va kelajakdagi yo'nalishlarni muhokama qiladi