(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tijorat banklarida zamonaviy bank menejmentini rivojlantirish yo‘llari, shuningdek tijorat banklarida zamonaviy bank menejmenti amaliyotlarining zaruriyati va afzalliklari haqida so’z boradi.