(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Капитал бозорини ривожлантиришнинг яхлит стратегиясини шакллантириш ва ушбу соҳада ягона давлат сиёсатини амалга ошириш, миллий иқтисодиётда фонд бозорини ривожлантириш билан боғлиқ масалалар, қимматли қоғозлар бозорининг савдо ҳажмида фонд биржасининг улуши, унга хос хусусиятлар, фонд бозори ривожланишининг ҳозирги авҳоли, мазкур бозорни ривожлантириш билан боғлиқ тенденциялар таҳлили ёритилган.