(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Ўзбекистон фонд бозори ривожланишининг ҳозирги авҳоли, қимматли қоғозлар бозорининг савдо ҳажмида фонд биржасининг улуши унга хос хусусиятлар, мазкур бозорни ривожлантириш тенденциялари таҳлили, фонд бозорини ривожлантириш билан боғлиқ масалалар, ёритилган.