(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Ўзбекистон Молия бозорининг таркибий қисми бўлган фонд бозорини ривожлантириш билан боғлиқ масалалар, фонд бозори ривожланишининг ҳозирги авҳоли, қимматли қоғозлар бозорининг савдо ҳажмида фонд биржасининг улуши, унга хос хусусиятлар, мазкур бозорни ривожлантириш тенденциялари таҳлили ёритилган.