(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqola kichik biznesni moliyaviy qo'llab-quvvatlash va moliyaviy boshqaruvga oid bank xizmatlarini ta'riflaydi. Maqolada, kichik biznes sub’yektlari uchun taklif etilayotgan muhim bank xizmatlarining ro'yxati keltirilgan va ularga qisqa izohlar berilgan. Bunda, hisobvaroq ochish, kreditlar, kredit kartalari, omonatlar, hisob-kitob xizmatlari, elektron moliya xizmatlari, konsultatsiya va maslahatlar kabi asosiy xizmatlar ko'rsatilgan. Bu maqola, kichik biznes korxonalari uchun moliyaviy yo'nalishlarda banklar bilan ishlashni osonlashtirish uchun qulay bo'lishi mumkin.