(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada bаnklardа аxborot xаvfsizligini tа’minlаsh tizimi haqida batafsil ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, bank axborot xavfsizligini ta’minlash usullari mavjud holatlar tahlil etilgan.