(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada islomiy moliya tushunchasi, uning oddiy moliya tizimidan farqlari va afzalliklari bayon qilingan. Dunyo islomiy moliya bozori holati, unda islom banklarining tutgan o‘rni tahlil qilingan. Maqolani o’qish davomida o’zingizga kerakli va sizni qiziqtirgan ko’plab savollarga javob topasiz degan umiddamiz.