(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Мақола аҳолини ижтимоий ҳимоя қилишни молиялаштиришни такомиллаштириш масалаларини ўрганишга бағишланган бўлиб,. ундаушбу муаммонинг турли жиҳатлари, жумладан, амалдаги молиялаштириш моделларининг самарадорлиги, ижтимоий дастурларни барқарор молиялаштиришни таъминлашда янги ёндашувлар зарурлиги, шунингдек, бу жараёнда давлат, халқаро ташкилотлар ва жамоат институтларининг аҳамияти кўриб ўтилган.