(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada аksiyаlаrni оmmаviy jоylаshtirish (IPО, SPO) amaliyotlari orqali davlat qimmatli qοg`ozlar bοzorini rivojlantirish, dividend siyosatini olib boorish, shuningdek aksiyalarni ommaviy joylashtirish (IPO, SPO) amaliyotlarining zaruriyati va afzalliklari haqida so’z boradi.ku