(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annatatsiya. Ushbu nashrda asosiy moliyaviy tushunchalar investision loyiha samaradorligi, umumiy xarajatlar, ichki foydalilik darajasi bilan tanishtirish, moliyaviy natijalarini baholay olish va moliyaviy hisoblar uslubiyatini chuqurroq o‘rganishga qaratilgan va misol yordamida ko‘rsatib berilgan.