(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ishsizlik turlari va ishsizlik davlat iqtisodiyotiga qay darajada taʼsir qilish haqida maʼlumotlar Ishsizlikni keltirib chiqaruvchi omillar va bartaraf qilish yoʻllari keltirilgan.