(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Тезисда инсон капитали тушунчаси, инсон капиталига инвестицияларни амалга ошириш зарурати ва унинг миллий иқтисодиёт ривожланишига таъсири ўрганилган, иқтисодиётнинг ривожланишида инсон омилини фаоллаштиришнинг жисмоний ва интелектуал имкониятларидан тўлиқ фойдаланиш бўйича ҳалқаро тажрибадан келиб чиқиб хулоса ва тавсиялар кўриб чиқилган.