(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada dunyo mamlakatlarida ijtimoiy himoya tizimida olib borilayotgan islohotlar, ilg‘or tajribalar, muammolar va takomillashtirish imkoniyatlari, ijtimoiy himoyaga muxtoj aholini moliyaviy qo‘llab-quvvatlashning xalqaro standartlari va muvofiqlik mezonlari bilan bog‘liq muammolari va aholining zaif qatlamlarini moliyaviy qo‘llab-quvvatlash mexanizmlarini kuchaytirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.