(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Тезисда олий таълимтизимида амалга оширилаётган ўзгаришлар, таълим йўналишлари ва мутахассисликлари таснифи, таълимнинг халқаро стандарт таснифлагичига ўтказиш юзасидан хулоса ва таклифлар шакллантирилган.