(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Илмий тезисда жисмоний шахслардан олинадиган даромад солиғини жаҳон ва республикамиз солиқ амалиётида қўлланилиши, сўнгги йиллардаги ўзгаришлар, унинг давлат бюджети даромадларини шакллантиришдаги ўрни ва аҳамияти таҳлил қилинган. Шунингдек, хуфиёна иқтисодиётни камайтириш орқали жисмоний шахслардан олинадиган даромад солиғини аҳамиятини ошириш юзасидан тавсиялар ишлаб чиқилган.