(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Сув ресурсларининг мамлакат ижтимоий-иқтисодий ривожланишидаги аҳамияти, улардан самарали ва оқилона фойдаланиш зарурати ва шарт-шароитлари тадқиқ қилинган. Сув ресурсларидан фойдаланганлик учун солиқнинг пасайтирилган ставкаларини ва оширувчи коэффициентларни қўллаш юзасидан таклиф-тавсиялар баён қилинган.