(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Илмий тезисда кичик бизнес субъектлари, уларни аниқлаш мезонлари, кичик бизнес ва хусусий тадбиркорликнинг улуши, кичик бизнес субъектларини солиққа тортиш тартиби таҳлил қилинган. Шунингдек, кичик бизнес субъектларини солиққа тортиш тартибидаги айрим муаммолар, уларни бартараф этиш йўллари ёритиб берилган.