(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: ушбу тезисда исломий молия инструментларидан бири бўлган мудораба шартномасининг аҳамияти, унинг Ўзбекистонда жорий этиш билан боғлиқ муаммолар ва уларни ҳал қилиш йўллари тадқиқ қилинган.