(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада маҳаллий бюджетнинг даромад базаларини мустаҳкамлаш йўллари, маҳаллий бюджетларнинг солиқли даромадлари базаларини шакллантириш, маҳаллий бюджетларнинг даромад йўналишларини белгилаш, солиқли даромадларнинг турли даражадаги бюджетлар ўртасида тақсимлаш механизмлари ёритилган.