(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Maqolada davlat moliyaviy nazoratining nazariy va huquqiy asoslari, moliyaviy nazoratning tushunchalari va mohiyati, uning mazmuni va turlari boʻyicha moliyaviy huquq sohasidagi olimlarning qarashlari oʻrganildi. Axborot-kommunikatsiya va raqamli texnologiyalarning davlat moliyaviy nazorati tizimiga ta'siri aniqlandi.