(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Mamlakatimizda o‘tkazilayotgan tashabbusli byudjet jarayonlari natijalari ushbu sohaning insonlar hayotidagi o‘rni qanchalik dolzarbligi va ushbu jarayon jamiyatimizdagi mavjud ijtimoiy muammolarni yechilishida muhim “dastak” bo‘lib xizmat qilishini isbotlab bermoqda. Bu esa o‘z navbatida mazkur jarayonni yanada takomillashtirish, joriy yillarda kuzatilayotgan kamchiliklarni kelgusida takrorlanmasligi hamda jarayon bilan bog‘liq muammolarni tizimli ravishda hal etishda xorijiy ilg‘or mamlakatlar tajribasini o‘rganishni talab etadi.