(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Ushbu tezisda mamlakatimizda soliqlar yig‘iluvchanligidagi muammolar va ularni hal etishga qaratilgan chora-tadbirlar to‘g‘rida yozilgan. Shuningdek, mavjud muammolarni bartaraf etish uchun taklif va tavsiyalar berilgan.