(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Мақолада давлат ва хусусий шериклик амалиётида молиявий фаолиятни амалга оширишнинг назарий-методологик асослари, давлат ва хусусий шерикликда молиявий муносабатлар таҳлили тадқиқ қилинган. Давлат-хусусий шериклик лойиҳасида кичик бизнес ва хусусий тадбиркорлик субъектлари билан ҳамкорлик самарадорлигини ошириш масалаларига алоҳида эътибор қаратилиб, уларга оид илмий таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.