(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mavzu doirasida mamlakatimizda mavjud majburiy sug‘urta turlarining mohiyati, mavjud muammolari ularni bartaraf etish borasida so‘z borgan. Shuningdek, majburiy sug‘urtani amalga oshirish mexanizmini optimallashtirish, ta’sirchan choralar qo‘llash orqali mamlakatda fiskal barqarorlikni ta’minlashga o‘zining ijobiy ta’sirini ko‘rsatishi yoritilgan.