(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Yashil iqtisodiyotga oʻtishning mintaqamiz iqtisodiy tarmoqlari uchun ahamiyati shundaki, iqtisodiyot rivojining eng yuqori pogʻonasidan ham cheksiz boʻlgan iqtisodiyotdan ustundir. Yashil iqtisodiyot iqtisodning har qanday tarmoqiga ta’sir koʻrsatadi. Ushbu maqolada yashil iqtisodiyotga oʻtishning zaruriyati va afzalliklari haqida soʻz boradi.